BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS
salam perkenalan ku hulurkan kepada semua kenalan dan pembaca

♥ sEteNaNg LaLaNg ♥

♥ sEteNaNg LaLaNg ♥

Ahad, 22 Disember 2013

kekeliruan sentiasa melanda

assalammualaikum dan salam sejahtera kepada rakan sekalian.. maaf kerana sudah lama nor xupdate blog... ealah..skng nie agak bz juga.. ini pn ada masa sikit...coz g cc nak update blog... rindu sgt2..

banyak benda yang ingin dicoretkan... tapi xtau yg ane satu nak di coretkan kan.. hehehe... (nampk mcm idea to bnyak je.. hehehe.. perasaan jap..)

sebenarnya... ada sesuatu yg nor ingin nytakan...
kekeliruan dalam hidup ini ramai yg melaluinya..
bukan nor seorng.. tapi di luar sana tentu ada yg melaluinya juga...
btl tk?? :) mmg btl pn...

mcm2 jenis kekeliruan yang dilalui... btl x??
:) nthlah... mcm nor kekeliruan dalam kehidupan.. mmbuat pilihan hidup.. mmbuat pilihan dalam bidang kerja dan mcm2 agy... 

kdng2 to sampai nor ase nak putus asa je tau..
tapi..bila fikir alik.. utk apa nk putus asa... sedngkan peluang dan pilihan to masih ada.. cuma kita sendiri yg perlu bujak mmbuat pilihan dengan sebaiknya kerana ianya adalah masa depan kita juga... btl tk?

mmg btl pn... hehehe...tapi........

jika kita yakin yg kita mmpu mmbt pilihan..insyaAllah... semuanya akn dpt kita atasi...dan kita yakin yng Allah s.w.t sentiasa ada dengan kita... kita mam[u tersenyum selepas itu... percayalah... :) 


teruskan berusaha tanpa ada rasa putus asa... yakin dengan pilihan yg bakal di buat.. yakin yg Allah s.w.t sentiasa ada bersama.. insyaallah... semuanya akn berjalan dengan baik...ok lah.... smpai di sini saja coretan nor hari ini.. ada masa nor akan update blog nor ok... thnks to all coz sudi baca blog nor yg tidak seberapa ini...

akhir kata....
sekian terima kasih...


by : nor setenang lalang..
(^-^)


0 comments: